Jesteś tutaj: Oferta Sprzedaż Spółek z o.o. Chorzów

Sprzedaż Spółek z o.o. Chorzów

Chciałbyś kupić spółkę z o.o.? Nie mogłeś trafić lepiej!

Jesteśmy firmą wyspecjalizowaną w wspieraniu przedsiębiorców w całym procesie sprzedaży Spółki z o. o.

Nie ma w Polsce bardziej doświadczonej firmy w sprzedaży spółek z ograniczoną odpowiedzialnością, oraz udzielania doradztwa w tym zakresie.

Nsza firma to zgrany zespół specjalistów w wielu dziedzinach prawa oraz finansów. Każdy nasz pracownik jest dodatkowo wyszkolony w tematyce sprzedaży spółek z ograniczoną odpowiedzialnością.

Kładziemy nacisk na stały rozwój naszych specjalistów. Jesteśmy zawsze zaznajomieni z nowymi regulacjami prawnymi, jeszcze zanim zaczną obowiązywać.

W każdym przypadku robimy wszystko co w naszej mocy aby zakończyć sprawę sukcesem. Nasza wieloletnia praktyka oraz posiadane umiejętności pozwalają nam wykonywać zlecenia efektywnie i szybko.
Wspieramy osoby i firmy z Chorzowa oraz całego Województwa Śląskiego.

Usługi, które oferujemy:

• Sprzedaż spółki z o.o.
  • Rejestracja spółki
  • Usługa kadrowo-płacowa
  • Prowadzenie akcji marketingowych
  • Doradztwo w prowadzeniu spółki
  • Pełna obsługa księgowa
  • Pomoc w skompletowaniu dokumentacji
  • Pomoc w znalezieniu lokalu
  • Gotowe spółki z o.o.
  • Jesteśmy agencją najskutecznejszą na całym Śląsku

Ostatnie nasze realizacje:

Chorzów (Sprzedaż spółki z o.o.) Tychy (Rejestracja spółki z o.o) Świętochłowice (Założenie spółki komandytowych) Rybnik (Rejestracja spółki w KRS) Żory (Rejestracja spółki w US) Włodzisław Śląski (Sprzedaż spółki z o.o.) Mikołów (Rejestracja spółki w GUS) Bytom (Sprzedaż spółki z o.o.) Zabrze (Rejestracja spółki w GUS) Chorzów (Rejestracja spółki jawnej) Ruda Śląska (Poprawki w dokumentacji) Siemianowice Śląskie (Usługa kadrowo-płacowa) Jaworzno (Pełna obsługa księgowa) Jastrzębie-Zdrój (Usługa kadrowo-płacowa) Pszczyna (Pełna obsługa księgowa) Racibórz (Założenie spółki z o.o ) (Rejestracja spółki jawnej) Częstochowa (Poprawki w dokumentacji) Jastrzębie-Zdrój (Usługa kadrowo-płacowa) Pszczyna (Sprzedaż spółki z o.o.)Racibórz (Założenie spółki z o.o ) Tarnowskie Góry (Sporządzenie biznesplanu) Lubliniec (Rejestracja spółki z o.o) Myszków (Założenie spółki komandytowych) Skoczów (Rejestracja spółki w KRS) Żywiec (Sprzedaż spółki z o.o.) Zawiercie (Rejestracja spółki w ZUS) Włodzisław Śląski (Rejestracja spółki w ZUS) Świętochłowice (Założenie spółki komandytowych) Bielsko-Biała (Rejestracja spółki jawnej) Myszków (Rejestracja spółki z o.o.) Lubliniec (Sporządzenie biznesplanu) Częstochowa (Rejestracja spółki w US) Zawiercie (Sprzedaż spółki z o.o.)